Homepage Bestereisburo.nl

Home

Over Bestereisburo.nl

Over ons

FAQ

FAQ

Links

Links

Contact

Contact

   
iDeal    
Zonvakanties

Zonvakanties

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Stedentrips

Stedentrips

Vliegvakanties

Vliegvakanties

Rondreizen

Rondreizen

Thema's

All Inclusive vakantie

Aquamania hotels

Autorondreizen

Citytrips

Corendon vliegvakanties

Iberostar hotels

Kids&Co

Kidsclub

Kras vakanties

Lastminute vliegreizen

Niet goed..!

Sentido hotels

Smartline hotels

SunConnect

Sunprime

Top Clubs

Vanaf Rotterdam

Xperiens

Zestienhoven

Vertrek vanaf

Airport Brussel(B)

Airport Weeze (D)

Eelde-Groningen

Eindhoven Airport

Luik Airport(B)

Maastricht Airport

Rotterdam Airport

Bestemmingen

Alanya

Algarve

Belek

Benidorm

Bodrum

Canarische eilanden

Egypte

Gran Canaria

Ibiza

Kaapverdische eilanden(Ams)

Kos

Kreta

Lara Beach

Mallorca

Marokko

Portugal

Rhodos

Spanje

Tenerife

Torremolinos

Tunesie

Disclaimer

Op deze website stelt Crazy Keessie Reizen informatie ter beschikking. Hoewel Crazy Keessie Reizen voor zover redelijkerwijs mogelijk - inspanningen heeft geleverd om zich van de juistheid van deze informatie te vergewissen, kan zij niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van deze informatie.
Crazy Keessie Reizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot eventuele schade die voortvloeit uit het gebruiken van gegevens van deze website. Informatie over uw geplande, geboekte of reeds genoten reis kunt u verkrijgen bij Crazy Keessie Reizen.

Opdrachtbevestiging ANVR Reisvoorwaarden (bij pakketreizen):
"Op bovenstaande reservering zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing voor zover het betreft de (pakket)reis die door bovenstaande reisorganisator voor u zal worden uitgevoerd, alsmede de garantieregelingen van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Op eventuele overige onderdelen van de overeenkomst zijn de ANVR-Boekingsvoorwaarden van toepassing. De ANVR -Reis- en Boekingsvoorwaarden zijn in uw bezit en zijn tevens te vinden via www.anvr.travel (www.anvr.travel/ANVR-Reisvoorwaarden en www.anvr.travel/ANVR-Boekingsvoorwaarden). Op deze overeenkomst is de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, mede van toepassing. De voorwaarden van zowel SGR als Calamiteitenfonds liggen ter inzage op hun kantoor aan de Admiraliteitskade 40 te (3063 ED) Rotterdam . Deze voorwaarden zijn tevens gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Rotterdam alsmede bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam en worden door deze Stichtingen kosteloos op uw verzoek onverwijld toegezonden. De voorwaarden zijn voorts te vinden op www.sgr.nl en www.calamiteitenfonds.nl.
Op het vervoer verricht door (Nederlandse) luchtvaartmaatschappijen,  trein-, ferry- en busmaatschappijen zijn de desbetreffende algemene vervoersvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn aan u beschikbaar gesteld dan wel beschikbaar via hun websites of beschikbaar via www.anvr.travel/vervoersvoorwaarden.
Door acceptatie van deze boekingsbevestiging verklaart u uitdrukkelijk dat u zo nodig tevens akkoord bent met kennisneming van deze voorwaarden langs elektronische weg.

Acceptatie van deze boekingsbevestiging betekent dat u in het bezit bent, kennis genomen hebt van en akkoord gaat met de ANVR-Reis- en Boekingsvoorwaarden, alle overige voorwaarden waaronder de vervoersvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij, alsmede de voorwaarden van SGR en Calamiteitenfonds.

Uw contactgegevens (e-mailadres en/of telefoonnummer) kunnen aan de luchtvaartmaatschappij(en) worden verstrekt in het kader van de uitvoering van de door u geboekte vluchten. Indien u aan ons kenbaar maakt hierop geen prijs te stellen, zullen wij deze gegevens niet doorgeven.
 

Vraag een offerte aan
Snel zoeken

Couples Only

De Reisarchitect

Onze reisgidsen

Riu Vrienden Club

Travel Slide

Bel mij terug

Overige

Video's

Onze partners

europesche
Sunny Cars

Weeronline

WeerOnline
Het weer op uw bestemmingZoek hier naar het weer op uw bestemming:
KeepAlive